KLIPPAN OPTI129 - www.klippan.fi

OTA YHTEYTTÄ:

Nimi:*

Sähköposti:*

Puhelinnumero:OTA YHTEYTTÄ:

Nimi:*

Sähköpostiosoite:*

Puhelinnumero:

Tuoteryhmä:

Tuotteen nimi:OTA YHTEYTTÄ:

Nimi:*

Sähköpostiosoite:*

Puhelin:

Tuotteen nimi:

Sarjanumero:

Ostopäivä:

Ostopaikka:KLIPPAN OPTI129

 

UUTUUS! POHJOISMAIHIN SYKSYLLÄ 2020

Tuoteryhmä: Turvaistuin (uuden iSize normin UN R 129-3 mukainen)

Luokka: 61-125cm, suositeltu enimmäispaino 32 kg

Asennustapa: Selkä menosuuntaan, 3P vöillä (SOVITUSLISTA)

Plus testattu

Klippan Opti129 on puhtaasti selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin. Tähänastiset iSize hyväksytyt istuimet ovat olleet Isofix kiinnitteiset, mutta Klippan Opti129 on hyväksytty, ensimmäisenä istuimena, uuden iSize R129 standardin mukaan luokassa 61-125cm vyökiinnitteisenä. Klippan Opti129 istuimelle on myös suoritettu hyväksytysti Ruotsin VTI:n toimesta tehty Plus testi.

Koska istuin ei käytä Isofix kiinnikkeitä, ja on iSize normin mukaan hyväksytty voidaan testien perusteella suositella lapsen enimmäispainoksi 32kg.

Klippan Opti129 on siis turvaistuin, suunniteltu niin että voit kuljettaa lapsesi mahdollisimman kauan selkä menosuuntaan, mikä on todettu olevan viisi kertaa turvallisempaa kuin kasvot menosuuntaan matkustaminen.
Klippan Opti129 asennetaan auton 3P vöillä sekä alakiinnitysvöillä. Kaltevuuden voi säätää ennen asennusta säädettävällä etuputkella sekä tukijalalla.

Istuimessa on säädettävä päätuki sekä olkavöiden korkeuden säätö.

Klippan Opti129 päällinen on ommeltu meidän laatu- ja ympäristöperiaatteiden mukaisesti. Emme laminoi meidän kankaita, vaan ompelemme eri kerrokset (aluskangas – vaahto – päälliskangas) yhteen. Koska emme laminoi, emme myöskään käytä liima-aineita tuotannossa. Päälliseen on ommeltu lisätaskuja sisäpuolelle, mihin voi niin halutessaan lisätä pehmikkeitä, jotta istuin soveltuu lapsellesi mahdollisimman hyvin. Samoja taskuja löytyy myös istuimen tukityynystä. Päällinen on helposti irrotettavissa ja pestävissä. Päällisen osat, selkänojan, istuin ja päätuki, voi erikseen irrottaa niin halutessaan.

Klippan Oy:n pitkän turvaistuinkokemuksen ansiosta olemme tehneet istuimen keskussäädölle uuden suojakuvun. Tämä kupu sekä ohjaa säätönauhan että suojaa itse keskussäätöä lialta.

Plus testi nro: VTI-0027

Mittoja:
Istuimen paino 12,6kg
Istuimen leveys: 42cm
Lapsen selän pituus max n.49cm
Lapsen olkapäiden leveys max n.34cm

Muuta huomioitavaa

Pieni kemikaalirasitus
Klippan turvaistuinten päälliset ommellaan ilman laminointia, jolloin kemikaalirasitus on todella pieni.

Käyttöikä
Klippan Opti129 istuimen käyttöikä on 10 vuotta ostohetkestä, edellyttäen että istuin on asianmukaisesti käytetty ja varastoitu.

Kolaroitu istuin
Suosittelemme että kolarissa mukana ollut istuin poistetaan käytöstä.

Kierrätys
Klippan turvaistuimet voi kierrättää käyttöohjeen mukaisella tavalla

 

Luethan käyttöohjeen huolella ennen istuimen käyttöönottoa.

Katso myös